Kamp 2020 voor de B-, C- en D- jeugd

Datum: zondag, december 8, 2019

De voorbereidingen zijn alweer in volle gang. Dit jaar gaan we op kamp naar Emsland Ommen.

Wie mogen er mee op kamp?

Alle kinderen die in de B-, C- en D-jeugd zitten kunnen mee op kamp. Wij hebben ervoor gekozen om alleen kinderen die de hele kampweek mee kunnen mee te laten gaan. Dat is het leukste voor iedereen.

Wanneer is dat kamp?

We gaan weg op dinsdag 28 april en komen terug op vrijdag 1 mei 2020.

Wat gaan we doen?

We doen allerlei leuke spellen op kamp. De meeste spellen hebben meestal niet met korfbal te maken. Verder is er ook een leuke bonte avond. Op de laatste dag gaan we gezellig zwemmen met elkaar.

Wat kost het kamp?

De prijs is nu 125 Euro. Dit moet overgemaakt worden voor 1 april 2020. Dit bedrag kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL34 RABO 0195 2676 21 onder vermelding van naam en ploeg.

Kunnen je ouders dit echt niet betalen, dan mag je contact opnemen via de mail, margreet.matena@hotmail.com . Er is binnen PKC een speciaal fonds voor opgericht. Het Robin Hoodfonds.  Dit wordt uiteraard geheel vertrouwelijk behandeld.

 

Hoe kan je je opgeven?

Mail je naam, je team, telefoonnummers van je ouders en eventuele bijzonderheden (medicijnen, dieet) naar kna@pkc-korfbal.nl .Je krijgt een mail terug ter bevestiging. Dit kan 1-2 dagen duren. Graag opgeven voor 25 januari 2020.

Voor ouders van kinderen die nog nooit zijn mee geweest op kamp is er op vrijdag 17 januari om 19.00 uur een informatiebijeenkomst. Graag ook even opgeven via de mail kna@pkc-korfbal.nl , dan zetten we de koffie en thee vast klaar.

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram