Bestuursbesluit

In navolging van het besluit en advies van het KNKV en NOC*NSF heeft het bestuur van PKC/SWKGroep als volgt besloten:

Alle wedstrijden, oefenwedstrijden en trainingsactiviteiten zijn met ingang van vrijdag 13 maart opgeschort en zullen niet eerder dan 1 april worden hervat.

Dit geldt ook voor alle overige verenigingsactiviteiten die, al dan niet op het PKC-complex, zijn gepland.

Op donderdagen van 19.30 tot 22.00 uur zal het complex geopend zijn zodat de hoognodige besprekingen en/of vergaderingen doorgang kunnen vinden.

Natuurlijk roept dit besluit van het KNKV veel vragen op over hoe de competitie nu verder gaat en tot een einde komt:

Spelen we de competitie uit, of alleen de Korfbal League?
Worden de NK’s verzet?
En de hoofdklassefinale dan, gaat dat naar een ander moment?

Ook voor ons is dit nog een groot vraagteken. Vanaf maandag gaat het KNKV hierover besluitvorming voorbereiden en hopen we snel duidelijkheid te hebben. We moeten de bond hierin even de tijd geven, want dit is een complex vraagstuk. We wensen de mensen in Zeist veel wijsheid toe.

Tot zover onze berichtgeving. Leuk is het zeker niet, maar we kunnen niet anders dan hierin onze verantwoordelijkheid nemen.

Met sportieve groet namens het bestuur van PKC/SWKGroep,

Bertjan Scheepbouwer