Midweek competitie senioren

Zoals wellicht bekend heeft tijdens het afgelopen zaalseizoen een PKC team mee gedaan aan de Drechtsteden Midweek competitie. Er is een (bijna volledig) seizoen gespeeld, in een poule van 6 teams, dus normaal gesproken 10 wedstrijden.

De wedstrijden worden in de regio bij de deelnemende verenigingen gespeeld. Afgelopen seizoen was Oranje Wit gastvereniging voor 6 speelronden op woensdag en 1 (geannuleerde) speelronde op zaterdag (de Slotavond) en werden bij PKC 3 speelronden op vrijdag gespeeld.

Op dit moment wordt onderzocht of en in welke vorm, er in het zaalseizoen 2020-2021 weer een Drechtsteden competitie kan worden georganiseerd.

Wellicht gaan meer verenigingen mee doen en kunnen er meer teams per vereniging mee doen.

Als je interesse heb, geef dit dan tijdig aan. Dit kan zowel als team als individu. Wij kunnen dan informeren of we een extra team kunnen samenstellen en laten spelen.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Jan Rietveld, bij voorkeur via senioren@pkc-korfbal.nl

Met korfbalgroet,

PKC Senioren TC