AL 6 jaar is Van Wijngaarden Elektrotechniek de sponsor van het G-team van PKC/SWKGroep. Van Wijngaarden Elektrotechniek en PKC/SWKGroep verlengen het sponsorcontract met nog eens 3 jaar.

Het Papendrechtste familiebedrijf is al jaren lid van de businessclub van PKC/SWKGroep en wil door middel van sponsoring van een team nóg eens wat extra doen voor de club.  Erwin van Wijngaarden: “Ik ben er jaren geleden mee begonnen, omdat ik het geweldig vind dat PKC deze groep kinderen ook een plekje heeft gegeven in onze mooie vereniging. Als ik een training of wedstrijd bijwoon van de G-teams, zie ik altijd een grote groep enthousiaste kinderen en trainers bezig met korfballen. En als ik dan ook nog onze bedrijfsnaam op hun sportkleding zie staan, ben ik echt wel trots op deze sponsoring.”

Over de verlenging van nog een derde periode van 3 jaar, twijfelde van Wijngaarden nog wel even, “maar toen ook andere sponsoren aangaven om hun contracten bij PKC te verlengen, kon ik natuurlijk niet achterblijven. Dus gewoon toch weer een verlenging van 3 jaar!”

Vanuit de sponsorcommissie van PKC/SWKGroep zijn ze ook erg blij met de verlenging, Robert de Jong: “Uiteraard zijn we zeer blij met deze verlenging van onze trouwe sponsor Van Wijngaarden. De begeleiding en de twee G-teams van PKC/SWKGroep lopen ook volgend seizoen in mooie trainingspakken gesponsord Van Wijngaarden, dat waarderen wij als PKC/SWKGroep zeer. Ook leuk om te vermelden is dat zoon Olav van Wijngaarden, tevens speler in de eerste selectie van PKC, als ambassadeur zal optreden voor de G’s namens Van Wijngaarden Elektrotechniek.”