Sport & Spel Summer days

Datum: woensdag, juni 24, 2020

Op woensdag 1 juli en woensdag 22 juli organiseert PKC in samenwerking met Suppord, het jeugd- en jongerenwerk Papendrecht, van 13:00 – 16:00 de Sport & Spel Summerdays voor kinderen in de leeftijd van 6 – 12 jaar.  Tijdens deze Sport en Spel Summerdays kunnen kinderen naar hartenlust 3 uur lang springen op springkussens, meedoen aan de diverse sportactiviteiten en nog meer. Dit alles zal plaats vinden op het PKC terrein aan de Andoornlaan 36 in Papendrecht.

De toegang is gratis maar vooraf aanmelden is noodzakelijk, via sm.boerten.hulzen@papendrecht.nl

Ouders kunnen hun kind afzetten bij de daarvoor bestemde kiss & Ride strook tegenover PKC. Hiervandaan zullen de kinderen begeleidt worden richting de activiteit. I.v.m. de huidige maatregelen is het voor ouders niet mogelijk om het PKC terrein op te gaan.

Deze sport en spelmiddagen open staan voor alle jeugd uit Papendrecht, dus neem vriendjes en vriendinnetjes mee.
We zoeken nog een paar vrijwilligers om te helpen toezicht te houden bij de springkussens.
Opgeven bij Bas Boer.

 

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram