Vanaf volgend seizoen sponsort Reikon Holidays maar liefst 3 seniorenteams, PKC/SWKGroep 3, 4 en 5. Reikon neemt daarbij het stokje over van Lukassen & Boer. Lukassen & Boer is met ingang van volgend seizoen shirtsponsor van de selectie van PKC/SWKGroep.

Reikon Beheer B.V. is een trouw lid van onze ondernemersclub. Aanvullend gaat Reikon Holidays een sponsoring aan voor 3 jaar voor 3 seniorenteams.  Reikon Holidays is een onderdeel van de Reikon-groep. Ze hebben schitterende appartementen aan de Costa del Sol, in de buurt van Malaga. Ze onderscheiden zich door de ligging van de huizen, luxe, de service en de persoonlijke aandacht die ze aan hun gasten geven (Nederlandstalig).

Anja en Huibert Uittenbogaard zijn de gezichten achter Reikon Beheer en zijn respectievelijk 46 en 44 jaar lid van PKC/SWKGroep. Huibert Uittenbogaard: “PKC is echt onze club, onze vereniging. We hebben elkaar leren kennen bij PKC, dus we zijn een PKC-huwelijk. We hebben ons hele leven al ontzettend veel plezier met heel veel korfbalvrienden en -vriendinnen. Dat is voor ons de voornaamste reden om te sponsoren. Wat ook leuk is: de ene trainer van PKC 3 (Peter Bakker) werkt al heel lang bij ons. En Michel, de andere trainer van het 3e heeft ook een Reikon-verleden. En met Andre Simons heb ik 3 jaar zelf het 3e getraind, hij doet nu het 4e/5e”.

De sponsorcommissie van PKC/SWKGroep is heel gelukkig dat Reikon Holidays bereid is om deze 3 seniorenteams te sponsoren. Deze teams zijn de aansluiting naar de eerste selectie en daarom is het van groot belang dat deze teams ook een sponsor hebben. Hierdoor blijft de tweede selectie een gewenste professionele uitstraling houden.