AANSTAANDE ZATERDAG 11 JULI PKC FAMILIEMIDDAG

We nodigen de leden van PKC/SWKGroep uit om zaterdag aanwezig te zijn bij de PKC Familiemiddag.

Graag wil we het seizoen met flink wat gezelligheid afsluiten en we hebben daarom een leuk programma bedacht:

Aanvang 14.00 uur.

Tussen 14.30 uur en ca 16.30 uur worden er twee leuke wedstrijdjes gespeeld op het hoofdveld.

Tijdens de hele middag heeft PKC Events een heel leuk interactief muziekconcept op het programma staan.

We hebben voor de allerkleinsten een leuk springkussen en voor de jeugd een water rodelbaan.

Om 18.00 uur sluiten we af.

Zo voegen we de familiemiddag en het PKC Events FMF Live! mooi samen tot een klein feestje.

Als het weer heel slecht is, dan moeten we voor “de gezelligheid” uitwijken naar binnen, dat kan wel, maar met minder capaciteit. We kijken het eerst even aan, want voorlopig gaat het weer de goede kant op in de loop van de week.

Tot zaterdag!

Meest recente berichten