PKC open op zaterdag

Datum: woensdag, juli 15, 2020

Afgelopen zaterdag hadden we eindelijk weer eens een vanouds gezellige dag bij PKC, als afsluiting van dit bijzondere seizoen. De nare bijsmaak van de COVID lockdown hebben we gelukkig een beetje kunnen wegspoelen. De dag was georganiseerd door ons nieuwe PKC Events Team en ere wie ere toekomt: het was puik geregeld! Dat belooft veel goeds voor volgend seizoen.

Verder hebben we nog goed nieuws voor de thuisblijvers en iedereen die in het weekend even wat extra gezelligheid zoekt. Onder bezielende leiding van John, Jan en Paul zal de buitenbar elke zaterdagmiddag van 16:00 uur tot de laatste ronde rond 19:30 open zijn; bij slecht weer kunnen we uitwijken naar de kantine.

We wensen iedereen een prettige vakantie toe en tot zaterdag dan maar?

Het Bestuur

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram