Corona maatregelen PKC/Vertom

Datum: donderdag, augustus 27, 2020

Beste PKC-ers,

Het mag weer! Korfballen, korfbal kijken, wat drinken met elkaar. Wat hebben we daarnaar uitgekeken! Het kan ook weer. We hebben een set duidelijke afspraken gemaakt. Die afspraken (regels, zo je wilt) moeten ervoor zorgen dat een bezoek aan PKC veilig is. Want de gezondheid van ons allemaal staat natuurlijk voorop. Zorg daarom dat je de afspraken kent en handel daar ook naar. Doe dit voor jezelf, voor anderen en voor de club. Ook de gezondheid van PKC is erbij gebaat als we zoveel mogelijk mensen kunnen ontvangen en dit ook kunnen blijven doen. Neem dus je verantwoordelijkheid, let op elkaar en spreek elkaar aan. De beloning zal groot zijn: we kunnen weer in het veld en langs het lijntje staan. En daar is het toch uiteindelijk allemaal om te doen.

Tot ziens bij PKC!

Bertjan, Ronald en Niels

  1. Lees hier de Corona regels voor de kantine
  2. Lees hier de Corona Regels van het PKC Terrein
  3. Lees hier het PKC protocol

 

 

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram