Fluitend het veld op

Eerstejaars B opgelet!

Het nieuwe seizoen gaat beginnen en dan is er het moment waarop de vraag komt of jij wedstrijd wil gaan fluiten. Voor sommige is dat spannend anderen vinden het leuk, maar het is altijd goed om voorbereid te zijn met een uitleg over wie, wat, waar en hoe en wat wordt er van je verwacht.

Daar gaan we jullie natuurlijk bij helpen en onze eigen PKC-scheidsrechter Jordy Coenraads zal zijn kennis en ervaring in een met jullie delen.

Aanstaande woensdag 2 september organiseren we een informatie uurtje voor alle beginnende scheidsrechters (dit zijn de spelers die afgelopen seizoen de overstap van C naar B hebben gemaakt).

Jordi Coenraads geeft jullie dan tips en tricks over spelregels, hoe ga ik het veld in en zal antwoord geven op vragen die jullie zelf hebben.

Waar? In de PKC-Kantine
Tijd: 19.30 – 20.30uur

De namen van de spelers van de B-teams die sowieso verwacht worden, staan in de weekbrief. Voor alle anderen die vragen hebben over hoe een wedstrijd in goede banen te leiden of op de hoogte gebracht willen worden van de belangrijkste nieuwe spelregels je bent van harte welkom!

Mocht je deze avond verhinderd zijn dan graag even afmelden via 06-35130914.

Namens Team Arbitrage,

Marco den Dekker