Foto’s ALV

Datum: zondag, september 27, 2020

Tijdens de ALV van afgelopen woensdag (23 september) werd een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet. Maar liefst 60 jaar lid zijn Wim van Drimmelen en Koos de Heer. Rineke Scheepbouwer en Peter van Drimmelen zijn een halve eeuw verbonden aan PKC. Veertig jaar lid zijn Marco den Dekker, Willem-Arie Deelen en Ali van den Herik. Tot slot een mooi jubileum van 25 jaar voor Jasper Sonneveld, Jos Versteeg, Annemiek Zondag-Geerlof, Peter Spek, Lammert Verdoorn, Mirjam Vonk en Jan Tromp. Henk Westeneng werd benoemd tot medewerker van verdienste nu hij afzwaait na jarenlange dienst als zaalcommissaris en (eerder) schrijver van de wedstrijdbulletins.

 

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram