Aankondiging speculaaspoppenactie

Er zijn de afgelopen maanden heel veel dingen veranderd bij PKC/Vertom. Afstand houden, handen desinfecteren bij binnenkomst, via een QR-code jezelf registreren bij de club, enz enz, maar ook: gerenoveerde kleedkamers, een mooi vernieuwd balkon en nog veel meer zichtbare en niet zichtbare veranderingen.…

Wat niet veranderd is dit jaar is: we mogen ze weer gaan verkopen, SPECULAASPOPPEN!!

Wij hopen dat jullie ook dit jaar allemaal weer willen meehelpen om het fantastische resultaat van het afgelopen jaar te kunnen behalen. Dit jaar is de opbrengst bestemd voor het up-to-date houden van onze prachtige accommodatie.

De prijs per speculaaspop is gelijk aan de prijs van vorig jaar, € 4,50 per stuk.

Alle recreanten, G-teamleden, Combi-fit leden en overige spelende leden worden gevraagd de poppen te verkopen. Begin november worden deze uitgereikt of aan huis bezorgd, met een maximum van 10 poppen per gezin.

Voor vragen of voor het bestellen van meer speculaaspoppen , kan je een mail sturen aan Cora van den Herik : coraherik@gmail.com of bellen/appen 06 46405849

Binnenkort hoort u meer.

Namens het speculaaspoppenteam,

Femmy Mol, Cora van den Herik, Martine van Veghel, Edwin de Weerd, Esther Stuij, Karlijn van den Herik, Marjon Leijdekkers