Laatste informatie Speculaaspoppen

Datum: zaterdag, oktober 24, 2020

Het speculaaspoppenteam is al weer enige tijd actief met het voorbereiden van een jaarlijks terugkerend evenement: DE SPECULAASPOPPENACTIE.                                                                                  

De taken zijn weer verdeeld en de poppen besteld, de bezorgers zijn of worden nog gebeld. Ook de Ondernemersclub en de Reclamebord-sponsoren zijn of worden aangeschreven. Kortom, wij zijn er klaar voor, jij ook?                                                                      

Wij hopen dat we dit jaar weer op jullie kunnen rekenen! De opbrengst is bestemd voor de prachtige PKC accommodatie.

De poppen zullen in de week van 2 november bij elk lid van PCK/Vertom, recreanten, G-teamleden, Combi-fit en overige spelende leden thuis bezorgd worden (met een maximum van 10 poppen per gezin) of uitgereikt worden, met het verzoek deze te verkopen. Zo hopen we met elkaar een prachtig bedrag binnen te kunnen halen voor onze CLUB!

De prijs per speculaaspop is gelijk aan de prijs van vorig jaar € 4,50 per stuk. Dit jaar is het alleen mogelijk om DIGITAAL het geld over te maken, er zal dus geen zakje bij zitten voor contant geld. (overige informatie zult u bij het ontvangen van de poppen kunnen lezen op het daarbij gevoegde formulier)

Voor vragen of voor het bestellen van meer speculaaspoppen , kan je een mail sturen aan Cora van den Herik : coraherik@gmail.com of bellen/appen 06 46405849

Binnenkort hoort u meer.

Namens het speculaaspoppenteam,

Femmy Mol, Cora van den Herik, Martine van Veghel, Edwin de Weerd, Esther Stuij, Karlijn van den Herik, Marjon Leijdekkers

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram