Update Corona maatregelen november

Hierbij een update omtrent de coronamaatregelen per 4-11-2020.

Voor alle jeugdteams verandert er op dit moment niets, die mogen volledig trainen en onderlinge oefenwedstrijdjes blijven spelen. Voor de seniorenteams de volgende aanpassing op de bestaande maatregelen.

• Trainen alleen in 2-tallen met 1,5 meter tussenruimte, (was 4-tallen).
  • Er dient afbakening te zijn tussen de groepjes 2 tallen.
  • Een mogelijke nadere uitwerking van NOC/NSF, KNKV komt nog.
  • Verder bestaat er een kans dat er de komende dagen een aanscherping komt in onze regio Zuid-Holland-Zuid.

Zo lang als de coronamaatregelen in de huidige situatie duren is er een alternatief trainingsschema van kracht, voorlopig tot half december, dit schema vind je hier.  Als er ploegen besluiten om maar 1x te trainen of helemaal niet meer te trainen geef dit dan door aan Bas Boer.

Duidelijk is nu ook dat maatregelen in ieder geval tot half december gaan duren.
De zaalcompetitie start dus niet voor eind december of begin januari, zie de Routekaart competitie van het KNKV voor de gevolgen.

Alle jeugdploegen kunnen op de zaterdag onderling oefenwedstrijden tegen elkaar spelen, voorlopig doen we dit t/m 12 december. Dit dient gepland en georganiseerd te gebeuren, zelf een scheidsrechter regelen, aanmelden bij mij  voor een schema en tijdsindeling, zie bijlage Oefenpotjes

Meest recente berichten