Pietentraining zaterdag 28 november

Datum: woensdag, december 2, 2020
                                                                                                                                                                              Afgelopen zaterdag was er hoog bezoek bij PKC/Vertom: de Sint kwam langs bij onze allerkleinsten! En wat had de goedheiligman veel verstand van korfbal! Helaas zonder Pieten, want die waren snotje verkouden… We wensen de Pieten veel beterschap en hopen dat ze zaterdag weer beter zijn, zodat ze alle cadeautjes kunnen bezorgen!
De komende dagen tellen we verder af naar het einde van het jaar en zullen we leuke interviews en terublikken posten op onze socials. Dus volg ons op Facebook en Instagram! Geen social media? Check dan eens de pagina social media dan kun je de berichten op onze sociale media bekijken.