Update maatregelen 14 december

Datum: maandag, december 14, 2020

Met ingang vanaf dinsdag 15 december 2020 zijn alle binnensporten geschrapt tot dinsdag 19 januari 2021. De PKC binnen accommodatie is verder voor iedereen gesloten die daar niks meer te zoeken heeft.

De topsportcompetities mogen wel door, dus gaat de PKC selectie bij de senioren (PKC 1 – 2) wel door met trainen (vanaf 17 december volledig zonder restricties).

De selectie zal medio januari starten met de competitie, informatie daarover komt later nog.

Het is zeer de vraag of de zaalcompetitie voor alle overige teams nog doorgaat, er gaat sowieso niet eerder gespeeld worden dan 30 januari. De uiterlijke datum is 6 februari, daarna zal de zaalcompetitie niet meer starten voor alle overige teams, crfm routekaart competitie.

De buitensporten mogen wel door maar met extra beperkingen bij 18 jaar en ouder.
Jeugd mag volledig trainen.
Senioren 18 jr en ouder, men mag geen groepstraining/lessen doen, partij of wedstrijdenvormen, alleen in 2 tallen met 1,5 meter tussenruimte.

We willen bij PKC wel de mogelijkheid bieden om buiten te trainen.

Hier zitten ook wel beperkingen aan, we hebben de bijvelden verhuurd aan Drechtsteek, dus ruimtegebrek. Teams mogen 1x per week komen trainen, maximaal 1 uur. Eerst inventarisatie, opgave bij mij welke ploegen daarin interesse hebben.

Het is niet vrijblijvend, opgeven is komen ondanks de weersomstandigheden, het is dan voor alle weken tot 19 januari. Je mag als voorkeur een dag / tijd opgeven maar geen garantie dat dit ook kan, graag zoveel mogelijk de zaaltijden aanhouden.

Namens het Bestuur en de KTZ.

Mvg, Bas Boer