Verlenging sponsorcontract Sportcentrum Dordrecht

Datum: vrijdag, december 18, 2020

PKC/Vertom verlengt sponsorcontract Sportcentrum Dordrecht

Ruim 23 jaar werkt PKC/Vertom samen met Sportcentrum Dordrecht. Woensdag tekenden beide partijen het contract dat de samenwerking met maar liefst 6 jaar verlengt.

Sportcentrum Dordrecht is kledingsponsor van PKC/Vertom, maar ook hét verkooppunt voor korfbalkleding, schoenen en materialen voor PKC en haar leden.

Robert de Jong, namens de Ondernemersclub van PKC/Vertom: “Hoe bijzonder is het om in deze roerige tijden zo’n grote sponsor aan ons te binden? En dan ook nog voor maar liefst 6 jaar! De jarenlange samenwerking tussen Sportcentrum Dordrecht en PKC/Vertom draagt enorm bij aan dit succes en als club zijn we enorm trots op dit resultaat!”

Cees Jorissen, van Sportcentrum Dordrecht: “Wij zijn erg content om een club als PKC/Vertom, die van importantie voor zowel binnen als buiten de regio, te mogen kleden. Veel PKC leden, komen als klant bij ons in de winkel. Daarnaast zit het bestuur van PKC vol ambities. Dit past bij Sportcentrum Dordrecht.”

Sportcentrum Dordrecht heeft een winkel in Dordrecht en heeft daarnaast ook een webshop. Op de website is een speciaal portal voor leden van PKC/Vertom, waar online kleding besteld kan worden.