De Ondernemersclub over 2020

Datum: maandag, december 21, 2020

Een gek jaar, ook voor onze Ondernemersclub. Desondanks hebben zij niet stil gezeten en kijken zij met gepaste trots terug op het afgelopen jaar. Robert de Jong over het afgelopen jaar: “Aan het begin van 2020 hebben we het contract getekend met de nieuwe hoofdsponsor en shirtsponsor. Het is zo gaaf en geeft zoveel energie om op deze manier de steun te krijgen van Vertom en Lukassen en Boer. Als commissie zijn we hier erg blij mee en trots op!
In de zomer hebben we het nieuwe logo gepresenteerd van PKC/Vertom. Erg gaaf dat grote groene doek aan de hal met ons nieuwe logo.
Vanaf de zomer zijn we begonnen met de verbouwing van de bestuurskamer en VIP tribune. 2 jaar geleden hebben we tijdens het gala diner hiervoor geld ingezameld bij de sponsoren. Met behulp van Bianca Bothof en Ingeborg den Hollander hebben we een mooi plan samen gesteld voor een complete make-over. Met enorm veel hulp van de onderhoudsploeg naderen we nu het einde van de verbouwing en wat wordt het mooi! Binnenkort zullen we wat foto’s delen op de website en in de weekbrief. Noemenswaardig is zeker ook dat we in deze tijden nieuwe sponsoren weten te binden aan de vereniging. Het is erg fijn om te zien dat bedrijven graag bij ons netwerk willen aansluiten.”

Binding met sponsoren
Normaliter ontvangt de Ondernemersclub sponsoren in de sponsorruimte en – tribune tijdens Korfbal League wedstrijden. Dit jaar liep dat natuurlijk anders. Desondanks heeft de Ondernemersclub veel geprobeerd in contact te blijven met de sponsoren. Zo hebben alle OC leden in november een attentie thuis gestuurd gekregen als dank voor de support die alle sponsoren ons blijven geven. Ook hebben we een app voor alle sponsoren waarin we wekelijks nieuwtjes vermelden. Sponsoren kunnen hier ook zelf komen met acties of nieuwtjes over hun bedrijven.

Plannen voor volgend jaar? Voorzitter Robert de Jong hoopt volgend jaar weer terug te kunnen naar normaal. Een volle hal, mooi spektakel op de speelvloer en een gezellig samenzijn met de sponsoren in onze vernieuwde bestuurskamer.

Meer over de Ondernemersclub:
Robert de Jong heeft dit jaar het stokje overgenomen van Martijn Onnink.  Momenteel bestaat de commissie, naast Robert, uit een mooie club PKC-ers:

• Jeroen van Hemert, vice-voorzitter
  • Cyta de Jong, kleding
  • Wilco Zwier, PR
  • Sabine Eindhoven, secetariaat
  • Maaike Steenbergen, marketing
  • Rob van der Veen, reclameborden en nieuwe OC leden.