Verlenging samenwerking trainersstaf PKC/Vertom

Datum: zondag, januari 10, 2021
Zowel het trainersduo Scholtmeijer en Tromp als het duo De Jager en De Visser verlengen de samenwerking volgend seizoen. Dit werd tijdens de eerste oefenwedstrijd in de PKC-hal bekend gemaakt.
Het bestuur van PKC/Vertom heeft veel vertrouwen in de trainersstaf, ondanks dat er nog maar weinig wedstrijden zijn gespeeld in het seizoen 2020-2021.
Rogier Jonkman, manager topkorfbal bij PKC/Vertom: “De afgelopen maanden geven veel vertrouwen om verder te gaan op de ingeslagen weg om de topsportomgeving verder vorm te geven. Hierbij past het verder opleiden van onze talenten.”
Ook de samenwerking tussen de trainers duo’s van het eerste en het tweede team is aanleiding om volgend jaar met dezelfde samenstelling verder te gaan. Jonkman: “Daar kan ik kort over zijn, die is top!” Daar sluit voorzitter Niels Mooij zich bij aan: “Ik ervaar de samenwerking binnen de gehele staf als goed, erg fijn om daar op voort te borduren.”
Niels Mooij, namens het bestuur van PKC/Vertom: “De club is erg tevreden met de aanpak van Wim en Jennifer. Ze slagen erin om met alle beperkingen een uitstekende trainingsopbouw neer te zetten. De groep is topfit en gemotiveerd. Ook kijkend naar onze ambities met topsport op de langere termijn, zijn we verheugd dat we volgend jaar met deze staf doorgaan.”