PKC-kamp 2021

Datum: zondag, januari 17, 2021

Helaas zijn we nog steeds niet van Corona af….de vraag die blijft gaan we dit jaar wel of niet op kamp. Wij willen heel graag en daarom gaan we het weer proberen. Het je zin om mee te gaan dan kun je je opgeven. Dit jaar gaan we op kamp naar groepsaccommodatie Emsland in Ommen.

Wie mogen er mee op kamp?

Alle kinderen die in de B-, C- en D-jeugd zitten kunnen mee op kamp. Wij hebben ervoor gekozen om alleen kinderen die de hele kampweek mee kunnen mee te laten gaan. Dat is het leukste voor iedereen.

Wanneer is dat kamp?

We gaan weg op maandag 26 april en komen terug op donderdag 29 april 2021.

Wat gaan we doen?

We doen allerlei leuke spellen op kamp. De meeste spellen hebben meestal niets met korfbal te maken. Verder is er ook een leuke bonte avond. Op de laatste dag gaan we gezellig zwemmen met elkaar.

Wat kost het kamp?

De prijs is nu 125 Euro. Dit moet overgemaakt worden op rekeningnummer NL34 RABO 0195 2676 21 onder vermelding van naam en ploeg. Graag nog even wachten met overmaken totdat het zeker is dat we gaan.

Kunnen je ouders dit echt niet betalen, dan mag je contact opnemen via de mail, margreet.matena@hotmail.com . Er is binnen PKC een speciaal fonds voor opgericht. Het Robin Hoodfonds. Dit wordt uiteraard geheel vertrouwelijk behandeld.

Hoe kan je je opgeven?

Mail je naam, je team, telefoonnummers van je ouders en eventuele bijzonderheden (medicijnen, dieet) naar kna@pkc-korfbal.nl . Je krijgt een mail terug ter bevestiging. Dit kan 1-2 dagen duren. Graag opgeven voor 1 maart 2021.

Bekijk hier de aftermovie van PKC-kamp 2019