PKC/Vertom heeft een cheque van EUR 500 ontvangen

Datum: woensdag, januari 20, 2021

Deze cheque is beschikbaar gesteld door Rabobank Lek en Merwede. Jennifer van der Wiel, moeder van PKC speler Mylo, is werkzaam bij deze vestiging van de Rabobank en zij mocht naar eigen inzicht een cheque schenken aan een maatschappelijk doel.

Binnen PKC is er een speciaal fonds opgericht “Het Robin Hoodfonds”. Uit dit fonds worden kosten betaald voor kinderen die graag mee op kamp willen maar waarvan de ouders geen financiële bijdrage kunnen leveren vanwege hun financiële situatie. Haar verzoek werd ingewilligd en dus mocht voorzitter Niels Mooij de cheque op zaterdag 16 januari in ontvangst nemen.

PKC/Vertom bedankt Rabobank Lek en Merwede voor dit mooie bedrag.

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram