Sponsor in de spotlight

Datum: zondag, februari 7, 2021
In deze gekke tijden hebben we elkaar hard nodig. Een ontmoeting in de prachtige PKC/Vertom hal zit er voorlopig helaas niet in, maar we kunnen elkaar wel op een andere manier supporteren. Heb je een product of dienst nodig? Kijk eens in dit mooie rijtje met sponsoren. Of maak kennis met onze Sponsor in de Spotlight: Dennis Bothof, Bothof Klimaattechniek.

Mijn naam is Dennis Bothof en ik ben inmiddels 18 jaar werkzaam bij Bothof Klimaattechniek. Wij installeren en onderhouden airco’s en warmtepompen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.
Sinds een aantal jaar zijn wij lid van de ondernemersclub van PKC/Vertom. Via mijn dochter Maud hebben wij de vereniging leren kennen en inmiddels voelen wij ons er hartstikke thuis. Mijn hoogtepunt? Toen we de finale in Ahoy wonnen na het doelpunt van Johannis Schot in de allerlaatste seconden van de wedstrijd. Maar ook van de gewone gezelligheid in de kantine en de spannende wedstrijden van het 1e kan ik enorm genieten. Zo ontzettend jammer dat we dat momenteel allemaal moeten missen.
Ik kijk er ontzettend naar uit om iedereen bij PKC/Vertom weer te zien en te spreken én om gezellig een biertje aan de bar te drinken. Hopelijk tot gauw!

PS. We zoeken nog een installatiemonteur! Zie jij jezelf wel werken in ons mooie bedrijf, waar klanttevredenheid, humor en gezelligheid hoog in het vaandel staan? Neem dan contact met me op via info@bktbv.nl of 0184-420421.

Wil jij ook een keer in de Sponsor Spotlight staan? Neem contact op via ondernemersclub@pkc-korfbal.nl.