Update Coronamaatregelen 25 februari 2021

Datum: donderdag, februari 25, 2021

Naar aanleiding van de nieuwe aangepaste coronaregels het volgende.
Vanaf woensdag 3 maart mogen de senioren tot en met 26 jaar weer in groepsverband zonder beperkingen sporten. Nu loopt deze leeftijdsgrens dwars door sommige seniorenteams heen, de STC zal inventariseren wie er weer volledig wil trainen.

Door de avondklok moeten alle trainingen om 20:30 stoppen, tevens zijn de bijvelden op ma-wo-do niet beschikbaar door het gebruik door vv Drechtstreek.
Voor de senioren alleen dinsdagavond als Drechtstreek er geen gebruik van hoeft te maken.
Zaterdag overdag en vrijdagavond zijn de bijvelden wel beschikbaar om te trainen of onderling wedstrijdjes te spelen, aanvraag altijd via mij voor een goede coördinatie.

Vanaf 15 maart waarschijnlijk geen avondklok meer, dan kan er weer langer worden doorgetraind.

Vanaf eind maart is Drechtstreek weer weg en kan er weer via het “normale” veldschema worden getraind, mits de coronasituatie dit toe staat.

Over het wel of  niet doorgaan van de veldcompetitie is nog geen beslissing genomen.

Wordt vervolgd.