Update over combifit trainingen

Datum: zaterdag, maart 20, 2021

Aankomende week gaat de Combifit weer van start mét trainer!

We gaan trainen in groepen van 4, met een maximum van 16 deelnemers per training.
Op maandag en donderdag wordt er getraind van 18.45 – 19.30 uur en van 19.45 tot 20.30 uur. Deze tijden zijn nu nog afhankelijk van de avondklok. Zodra deze eraf is gaan we weer trainen om 19.30en 20.30 uur.

Op dinsdag om 19.30 uur is er onder leiding van John ook weer boks-training! Én op zaterdag gaat Bauke weer starten met de survival/OCR training van 10.00 – 11.00 uur met een maximum van 12 deelnemers.

De inschrijving voor alle trainingen verloopt via https://pkc-korfbal.nl/combifit/overzicht.

Iedere donderdag rond het middaguur worden de trainingen voor die week erop opengesteld. Tot snel weer!

Groetjes, Esther, Bauke en John.