Online PKC kantine

Datum: woensdag, maart 24, 2021

Online PKC/Vertom Kantine; kom jij ook?
Nu de leukste periode van het korfbaljaar is aangebroken hebben wij iets bedacht om toch de gezelligheid met elkaar te kunnen opzoeken, namelijk de online PKC/Vertom kantine.

Sluit in aanloop naar de wedstrijd aan om gezellig met andere PKC supporters bij te kletsen, je zenuwen te delen of je verwachtingen uit te spreken. De online PKC kantine kent geen sluitingstijden en is voor iedereen toegankelijk via de website Wonder. We hopen hiermee weer wat leven in de brouwerij te krijgen. Voor elkaar en met elkaar, als echte PKC supporters.

Hoe kan ik deelnemen?
1. Zorg dat je beschikt over een smartphone, laptop of PC met microfoon en camera.
2. Ga naar de website ‘Wonder’ via https://www.wonder.me/r?id=b98e2c96-a5ca-4248-9824-7ba2ccfdb229 in de browsers Chrome, Firefox of Edge. Safari wordt niet ondersteund.
3. Geeft toestemming aan jouw browser voor de microfoon en camera.
4. Upload een foto en vul jouw naam in.
5. Neem deel aan de online PKC/Vertom kantine.

Hoe werkt het?
Net zoals je in onze echte kantine zou doen kom je de online PKC/Vertom kantine binnen. Door op het scherm te klikken waar je naar toe wilt kun je contact leggen met iemand anders (een ander cirkeltje) doormiddel van geluid of beeld. Ben je uitgesproken of wil je nieuwe gesprekken aangaan, loop dan door naar een ander persoon door op iemand te klikken. Je kunt ook groepjes vormen, want iedereen kan aansluiten.
Je kunt er ten alle tijde voor kiezen om jouw camera en/of geluid uit te zetten als je dit in het begin nog spannend vind. Wanneer je de kantine wilt verlaten klik je op ‘leave room’ rechts onderin.
De website Wonder hoeft niet geïnstalleerd te worden. De link is voldoende om deel te nemen aan de online PKC/Vertom kantine en anderen te ontmoeten.

Huisregels? Jawel!
We hebben respect voor elkaar en grof taalgebruik is niet toegestaan. Bij overtreding van deze regels kan je geblokkeerd worden en door onze virtuele beveiligers de kantine worden uitgezet.
Laten we vooral genieten van het feit dat we elkaar weer even kunnen ontmoeten en samen kunnen zijn. Op naar de 1e play-off wedstrijd! #HupPKC

Veel plezier!
De sponsorcommissie en PR