Update trainingstijden

Datum: zondag, april 4, 2021

Corona maatregelen:
De avondklok gaat vanaf woensdagavond 31 maart naar 22:00, trainen kan tot 21:30!
De overige maatregelen zijn verlengd t/m 20 april.

Trainingstijden:
Goede Vrijdag 2 april is PKC open voor trainingen.
Maandag 5 april 2e Paasdag is PKC gesloten.

Vanaf dinsdag 6 april gaat het nieuwe veldschema in, er zijn wel enkele aanpassingen t.a.v. het oude veldschema, blijft minimaal geldig tot 22 april.
Alle ploegen mogen 2x trainen (hoeft niet, mag wel), het schema vind je hier.

Wil je toch een andere dag of tijd willen, even contact met mij opnemen om naar de mogelijkheden te kijken. De zaterdag blijft beschikbaar om extra te trainen of om oefenwedstrijdjes te spelen.
Alle korfbal en andere trainingsmaterialen die op de bijvelden worden gebruikt graag opruimen na de laatste training! (ook op zaterdag!).

De mogelijkheid om toch nog de veldcompetitie te spelen blijft bestaan, de kansen voor de jeugd zijn wel wat groter dan voor de senioren.

Namens KTZ

Mvg, Bas Boer