Live op YouTube na de wedstrijd

Datum: vrijdag, april 16, 2021

Aankomende zaterdag is het zo ver: de finale van de Korfbal League. Om 16:00 barst de strijd los tussen PKC/Vertom en Fortuna/Delta Logistiek in Ahoy. De finale wordt uitgezonden op Eyecons.com. Ook NOS zendt de wedstrijd uit.

Wat hadden we daarna graag in de kantine gestaan om de selectie te verwelkomen en ongeacht het resultaat er een mooi feestje van te maken. Dit jaar zal dát helaas niet gaan.
Maar we willen wel graag nog een momentje nemen voor de selectie. Daarom zullen we na de wedstrijd, bij terugkomst van de selectie bij PKC, streamen vanuit de kantine.
Dit zal tussen 19:30-20:00 beginnen, afhankelijk van het verloop van de wedstrijd, en uitgezonden worden via ons YouTube-kanaal.
We zullen dan, digitaal, samen proosten ongeacht het resultaat van de finale. Maar we hopen natuurlijk op de winst!