Oproep na onthaal selectie

Datum: zondag, april 18, 2021

Beste PKC-ers,

We kijken terug op een fantastische PKC-dag. Nu het stof is neergedaald, zien we ook dat we met elkaar een behoorlijk risico hebben genomen door in zo groten getale onze selectie te ontvangen. Ondanks enkele voorzorgsmaatregelen, is duidelijk dat afstand houden niet is gelukt.

Wij hebben hierop een advies ontvangen van de Papendrechtse huisartsen. In goed overleg met hen, doen wij de volgende oproep.
De oproep is:

Ga vijf dagen in vrijwillige quarantaine.
Laat je daarna testen door de GGD.

De huisartsen geven met deze brief uiting aan hun grote betrokkenheid bij de gezondheid van ons en onze naasten en aan hun bezorgdheid over de belasting van de zorg.

Als bestuur onderschrijven we deze oproep en hartenkreet dan ook. We danken de huisartsen voor hun initiatief.

Namens het bestuur van PKC/Vertom,

Niels Mooij