Opzeggen/wijzigen lidmaatschap

Datum: zondag, april 25, 2021

Opzeggen / wijzigen lidmaatschap
Mocht je aan het eind van het seizoen je lidmaatschap willen opzeggen of wijzigen, houd dan rekening met de hiervoor gestelde regels.

Opzeggen van het lidmaatschap

Het lidmaatschap kan alleen worden beëindigd t/m 31 mei 2021. Opzeggingen moeten voor deze datum schriftelijk worden doorgegeven bij de ledenadministratie: ledenadministratie@pkc-korfbal.nl of Marieke Bakema, Spinnaker 14, 3356 CP Papendrecht. Bij opzeggingen na 31 mei loopt de contributiebetaling door tot en met het einde van het seizoen 2021-2022 (30 juni 2022). Let hier dus op!

Wijzigen van het lidmaatschap

Wijzigingen van spelend lid naar niet-spelend lid of donateur (= Overig lid) kunnen alleen aan het einde van een lidmaatschapsjaar (30 juni) plaatsvinden. Dit geldt dus ook voor leden die alleen in de zaal competitie spelen. Geef deze wijziging dan ook uiterlijk 31 mei door aan de ledenadministratie. Wijzigingen van niet-spelend lid naar spelend lid of recreant kunnen gedurende het lidmaatschapsjaar plaatsvinden.

Marieke Bakema