Inleveren sponsorkleding

Datum: zondag, mei 30, 2021

Inleveren sponsorkleding op woensdag 9 juni en zaterdag 12 juni 2021

Beste korfballers, ouders en trainers,

Het moment is weer aangebroken dat de sponsorkleding moet worden ingeleverd. Uiteraard op een zo veilig mogelijke manier met inachtneming van de veiligheidsmaatregelen rondom Covid-19.

Het is de bedoeling dat de ouders/kinderen de sponsorkleding schoongewassen, heel en compleet inleveren bij de trainers.

Hierbij is het volgende van belang om te weten:

–       spullen die kwijt zijn moeten worden vergoed;

–       licht beschadigde kleding dient voorafgaand aan het inleveren gerepareerd te zijn;

–       ernstig beschadigde kleding dient te worden vergoed;

–       kleding met vlekken dient te worden vergoed;

De trainers leveren de kleding vervolgens in aan de Ketelweg 33a (zoals gebruikelijk) op woensdag 9 juni of zaterdag 12 juni 2021.

De trainers kunnen met Cyta een afspraak maken voor het tijdstip waarop de kleding kan worden ingeleverd. Voor nu vragen we alle trainers om Cyta een bericht te sturen, bij voorkeur What’s App, onder vermelding van je naam en het team wat je coacht.

Bedankt voor jullie medewerking!

Cyta de Jong /Charlotte van Drimmelen