Randy Oosting vertrekt bij PKC/Vertom

Datum: dinsdag, juni 1, 2021

Randy Oosting verruilt PKC/Vertom voor KCC/CK Kozijnen uit Capelle aan den IJssel. Oosting maakte twee jaar geleden de overstap naar de selectie van PKC/Vertom.

Met de overstap naar KCC/CK Kozijnen blijft Randy Oosting spelen in de Korfbal League.

Randy Oosting: “Na 2 mooie jaren bij een hele mooie club, is het voor mij nu tijd om meer ervaring op te gaan doen op het hoogste niveau zodat ik mijn doelen nog kan gaan bereiken. Ik heb me erg thuis gevoeld bij de club en wie weet tot ooit!”

Rogier Jonkman, manager topkorfbal: “Vanuit PKC/Vertom is er veel begrip voor de keuze van Randy om zijn ambitie na te jagen. We willen Randy bedanken voor zijn inzet de afgelopen twee jaar, hij heeft veel mooie dingen laten zien. Hopelijk is dit dan ook geen afscheid, maar een tot ziens!”

PKC/Vertom wenst Randy veel succes bij KCC/CK Kozijnen.