KorfbalTotaalCup 2021

Datum: donderdag, augustus 19, 2021

De selectie van PKC/Vertom speelt 28 augustus de KorfbalTotaal Cup tegen TOP/LITTA. Dit vindt plaats in Lexmond.
Je kunt hier gratis bij zijn, maar vanwege de Corona maatregelen moet je wel reserveren!

Door de corona-maatregelen is de capaciteit ingeperkt. Reserveren kan eenvoudig door een mail te sturen naar korfbaltotaalcup@outlook.com met je naam (indien je met meer komt meerdere namen). Uiteraard is de 1,5 meter/gezondheidscheck ook bij ons van toepassing. Bezoekers krijgen vooraf nog een mail met info over de wedstrijden en coronaregels. De VIP- gasten en kinderen die deelnemen aan de clinic hoeven zich niet apart aan te melden.