FUNdament E-jeugd

Datum: zondag, augustus 22, 2021

De zomervakantie loopt op zijn einde. Dat betekent dat de FUNdament trainingen ook weer van start gaan! De FUNdament trainingen worden geven door mij (Thom van der Rhee) en zijn voor de teams E3 t/m E8.

De teams worden gesplitst in twee groepen, dinsdag 24-08 starten de teams E3 t/m E5. Dinsdag 31-08 starten de teams E6 t/m E8. Deze teams hebben dus om de week op dinsdag een Fundament training die plaatst vindt van 18:00 tot 19:00 uur. Deze tijden worden aangehouden gedurende het veldseizoen, wanneer we de zaal in gaan kan dit veranderen…
In de vakanties is er geen FUNdament training.
Ik heb er weer zin in!
Sportieve groet,

Thom van der Rhee

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram