Barbezetting nieuwe stijl

Datum: zondag, augustus 29, 2021

n de vorige weekbrief was al te lezen dat de bardienst dit seizoen deels op een andere manier ingevuld gaat worden. Op de ALV van 2020 is besloten dat we met elkaar gaan zorgen dat de kantine open kan zijn. Er is gekozen voor een teamverplichting, zodat het hele team de verantwoordelijkheid heeft om de bardienst in te vullen. Om dit organisatorisch optimaal te laten verlopen, zullen alle teams in goed overleg een aanspreekpunt moeten aanwijzen. Fijn om te zien dat de aanspreekpunten hun contactgegevens al hebben doorgegeven! Heeft jouw team dit nog niet geregeld, spreek dan met elkaar af wie het aanspreekpunt is en geef de naam, het emailadres en telefoonnummer van het aanspreekpunt door via barbezetting@pkc-korfbal.nl

Inmiddels is het wedstrijdprogramma bekend en zodoende heb ik (zoveel mogelijk afgestemd hierop) het rooster voor de bardienst t/m het eind van het veldseizoen opgesteld. In principe is dit definitief, echter kan het door wijzigingen in het wedstrijdprogramma voorkomen dat er een kleine wijziging wordt doorgevoerd. Ook om deze reden is het belangrijk dat elk team een contactpersoon heeft (dan kan ik jullie immers snel en gemakkelijk hiervan op de hoogte brengen!).

Het barrooster is te zien via deze link Barrooster – PKC (pkc-korfbal.nl)

Indien er vragen zijn, kun je contact opnemen met barbezetting@pkc-korfbal.nl

De meeste vragen staan overigens al vermeld in het instructieboekje dat je hier kunt downloaden!

Tot snel in de kantine!
Erika Deelen

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram