Wij doen mee aan de OPEN HUIS Proeverij 2021!

Datum: zondag, augustus 29, 2021

Op zaterdag 11 september van 11.00 – 16.00 uur zetten we onze deuren open voor inwoners van Papendrecht. Dit doen we samen met meer dan 30 andere organisaties. Er zijn drie verschillende routes. Er is een Cultuur- & NatuurrouteZorg- en Welzijnsroute en De Leukste Ouder & Kind route. Wij zitten in de laatste.

Meer weten? Kijk op https://vrijwilligerspuntpapendrecht.nl/open-huis-proeverij-2021

Ons programma

Belangstellenden kunnen een rondleiding krijgen over het complex, uitleg krijgen over de spelregels bij een wedstrijd, zelf een balletje schieten en horen wat we nog meer te bieden hebben naast korfballen (Combifit/OCR trainingen).

Oproep

Om deze dag tot een succes te maken zoeken we mensen die het leuk vinden om een aantal belangstellenden mee op tour te nemen over ons complex. Meld je aan! Een deel van de tijd kan ook! Ledenwerving@pkc-korfbal.nl of 06-41455222 (Sabrina).

Groeten Ledenwerving