Mini Kangoeroes: korfbal vanaf DRIE jaar!

Datum: zondag, september 5, 2021
Vanaf 16 oktober starten we met een nieuwe korfbalgroep, speciaal voor kinderen vanaf DRIE jaar. Iedere zaterdagochtend gaan we tussen 09.00 en 10.00 uur lekker bewegen. Rennen, springen, bukken, draaien, stuiteren, rollen, allerlei spelletjes met een bal en vooral heel veel plezier maken. Heb jij een kind tussen de drie en vier jaar oud en lijkt het jouw kind leuk om ook eens mee te doen? Stuur dan even berichtje naar Anouk Zwager (0653249179), zodat we je meer informatie kunnen geven en we ook een beetje weten hoeveel animo er voor deze groep Mini Kangoeroes is.
Hopelijk tot gauw!
Marloes Meerkerk
Anouk Zwager

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram