CORONAMAATREGELEN per 25 september

Datum: woensdag, september 22, 2021

Vanaf zaterdag 25 september heeft de overheid de corona-regels aangepast. Je leest de belangrijkste zaken in de Bijgaande flyer. Zorg dat je goed op de hoogte bent als je zaterdag komt!

Kort samengevat komt het hierop neer. Sportkantines worden in principe als horeca gezien. Corona toegangsbewijs nodig dus. Gelukkig is er een uitzondering gemaakt: afhalen van drankjes en toiletbezoek zijn mogelijk zonder restricties. Ga daarna dus meteen weer naar buiten.

Wil je echt je drankje in de kantine opdrinken, dan kan dat in een afgescheiden gedeelte en dan is een groen coronascherm nodig. Zorg dat je dat dus bij de hand hebt en doe de bekende gezondheidscheck. Makkelijker en gezelliger: ga lekker weer naar buiten en strijk neer aan één van de tafels of langs de lijn.

Iedereen is en blijft dus van harte welkom op ons complex. Zorg dat je de regels vooraf kent (ja, ook nog steeds die over thuisblijven bij klachten) en houd een beetje rekening met elkaar en de vrijwilligers.

Op naar een mooie en drukke zaterdag!

Namens de kantinecommissie en bestuur,
Niels