Oproep: dames gezocht!

Datum: zondag, oktober 3, 2021
Wij PKC 11, oftewel het gezellige team met oudjes en jonkies, zoeken nieuwe dames! Door blessures en afmeldingen hebben wij dit seizoen een tekort aan dames en wij zijn hard op zoek naar nieuwe aanwinsten. Ben jij een tijdje geleden gestopt met korfballen, maar lonkt het korfbalveld weer? Of ben je nieuw bij PKC (bijv. vanwege kids in de jeugd)? Of heb je gewoon zin om (af en toe) weer te ballen? Stuur dan een mailtje naar ingeborgvdgiessen@hotmail.com of een appje: 0615120349.
Wij trainen op woensdag (onder leiding van Mark Sijstermans) van 20.00 tot 21.00. Je bent altijd welkom om eens een balletje mee te schieten. Een gezellige 3e helft gegarandeerd. Ook als je niet elke week kunt trainen of spelen ben je welkom!
Groeten,
PKC 11

P.S. ben je nu een heer en denk je: maar dit klinkt goed!? Stuur een berichtje, ook jij bent welkom!