De speculaaspoppen komen er weer aan

Datum: zondag, oktober 10, 2021

Ben jij er al klaar voor? Wij wel!!

We mogen ze weer gaan verkopen, SPECULAASPOPPEN!!

Dit jaar is de opbrengst bestemd voor het opknappen van het speeltuintje, voor onze jongste PKC-toppers!

De prijs per speculaaspop is gelijk aan de prijs van vorig jaar, € 4,50 per stuk.

Alle recreanten, G-teamleden, Combi-fit leden en overige spelende leden worden gevraagd de poppen te verkopen. Begin november worden deze uitgereikt of aan huis bezorgd, met een maximum van 10 poppen per gezin.

Voor vragen of voor het bestellen van meer speculaaspoppen , kan je een mail sturen naar Cora van den Herik : coraherik@gmail.com of bellen/appen 06 46405849

Binnenkort hoort u meer.

Namens het speculaaspoppenteam,

Cora van den Herik, Martine van Veghel, Edwin de Weerd, Esther Stuij, Karlijn van den Herik, Ellen de Jong, Marjon Leijdekkers