Nieuwe PKC leden- en andere passen

Datum: zondag, oktober 10, 2021

ZE GAAN ER AAN KOMEN: Nieuwe PKC/VERTOM Leden- en andere passen.

Eigenlijk was dit een project dat vorig jaar al op de planning stond. Een nieuwe hoofdsponsor betekende ook nieuwe Leden- en andere passen voor iedereen. Een groot project dat niet door kon gaan door Corona. Nu alles weer min of meer naar het normale toegaat, zijn we weer bezig om dit project gestalte te geven. Daar hebben we wel jullie hulp voor nodig en wel om de volgende reden.

Normaliter staat op de ledenpas je foto geprint. Deze foto komt uit Sportlink (de door het KNKV gebruikte ledenadministratie). Zoals jullie misschien weten, is het tijdens de competitie niet mogelijk om foto’s te wisselen in Sportlink. Toch denken wij dat een aantal leden misschien toch een nieuwere foto op hun ledenpas afgedrukt wil hebben. Dit geldt met name voor onze spelende jeugdleden. Zij veranderen in een paar jaar tijd zo snel en wij begrijpen, dat iemand, die nu bijvoorbeeld 12 jaar is geen foto meer op zijn/haar ledenpas wil hebben staan van 3 of 4 jaar terug.

Daarom is besloten, dat jullie toch een recentere foto digitaal kunnen opsturen naar het PAC (PKC Actie Centrum). Deze foto zal in de periode dat Sportlink weer toegankelijk is voor een fotowissel door mij in Sportlink worden gezet. Maar we kunnen die foto voor die tijd al gebruiken voor de Ledenpas. Kijk dus even in de KNKV app of je jouw foto nog acceptabel vindt of dat je hem graag wilt wijzigen.

Waar moet deze foto aan voldoen:

• Het liefste een pasfoto. Deze heeft het juiste formaat en bespaart mij tijd/werk om de foto op het juiste formaat op de pas en in Sportlink te krijgen.
  • Heb je geen pasfoto, stuur mij dan een andere foto (selfie), waarop je gezicht duidelijk te zien is. Dit is met name voor spelende leden erg belangrijk.

De scheidsrechter controleert namelijk via de app of de spelers, coaches en staf die op het digitale wedstrijdformulier vermeld worden ook daadwerkelijk in het veld staan of bij de wedstrijd aanwezig zijn. Ook al is je profiel afgeschermd in de app, dan kan de scheidsrechter de foto controleren (vanaf vlak voor de wedstrijd tot vlak na de wedstrijd).

Je kunt de foto digitaal sturen naar pac@pkc-korfbal.nl. Graag z.s.m., omdat ik natuurlijk tijd nodig heb om e.e.a. te verwerken, maar uiterste deadline is 23-10-2021.

Heb je nu niet de mogelijkheid om digitaal een foto te sturen, dan kan je ook de foto met op de achterkant naam en geboortedatum in een envelop bij mij (Andoornlaan 14 – vlak bij PKC/Vertom) in de brievenbus doen. Ook hiervoor geldt graag z.s.m., maar uiterlijk 23-10-2021.

Hebben wij helemaal geen foto van een PKC/Vertom lid, dan wordt er dus ook geen Ledenpas aangemaakt en mis je als lid dus ook de mogelijkheid om straks tijdens de Korfbal League bij thuiswedstrijden gratis toegang te krijgen (voor zover dat dan mogelijk is gezien de nasleep van Corona). Ook ontbreekt de mogelijkheid om geld op je pas te zetten, waarmee je in de kantine kan betalen!! Controleer dus zelf even of er een foto in de KNKV app staat. Staat er geen, dan hebben ook wij geen foto van je!!

Zodra de passen gedrukt zijn, kunnen deze op bepaalde dagen en tijden in de kantine opgehaald worden. Hierover volgt nader bericht in de Weekbrief.

Anne Zwier

PAC