Organisatie EuropaCup 2022

Datum: zondag, oktober 10, 2021

We zijn begonnen! Deze week hebben we groen licht gekregen om de voorbereidingen voor de EuropaCup 2022 op te starten. Eindelijk weer een groot korfbalevent in de PKC-hal, wát hebben we hier naar uitgekeken!
Onder bezielende leiding van projectleiders Lidy de Jong en Brigitte van Roon is een projectgroep opgezet, bestaande uit PKC-vrijwilligers. Deze projectgroep zet de komende maanden alles op alles om van de Europacup 2022 een groot succes te maken. Gelukkig heeft een aantal vrijwilligers al ervaring opgedaan bij de Europacup van 2014, dus dat wiel hoeven we zelf niet meer uit te vinden. Desondanks wordt het een mega klus!
De komende tijd zullen we af en toe kijkje achter de schermen geven van de Europacup organisatie en delen wat er allemaal geregeld moet worden. Van het regelen van catering, opzetten van een website, tot het organiseren van ontvangst en vervoer van deelnemende teams, alles komt voorbij.

Meehelpen met de organisatie? Of tijdens het event zelf? Alle handjes zijn welkom! Mail dan naar europacup@pkc-korfbal.nl

Laatste nieuws

SLUIT JE AAN

Kom korfballen bij PKC/Vertom! Of vind een taak die bij je past om de club te helpen.

Word lid
Word vrijwilliger

Volg jij al het laatste nieuws?

Blijf op de hoogte van PKC/Vertom.

Volg ons op Instagram