‘Grote Schoonmaak’ terug bij PKC: doe mee!

Datum: zondag, oktober 31, 2021

Op 20 november a.s. start de zaalcompetitie voor onze selectie en veel van de overige teams. Sportief gezien kijken we hier naar uit. Zowel voor onszelf als voor onze gasten is het belangrijk dat onze binnenaccommodatie opgeruimd en schoon is. Maar voordat dat zo is, moeten we aan de slag. Daarom hebben we de ‘Grote Schoonmaak’ weer uit de bezemkast gehaald.

Wat vragen we?
Op dit moment is er een beperkt aantal mensen die deze klus op zich wil nemen. Om echt alles schoon te krijgen hebben we meer man/vrouwkracht nodig. Van bar en kantine tot zaal en ballenhok, alles willen we graag weer ‘spic en span’. Dus doe mee en geef je op!

Wat bieden we?
Wij zorgen voor goede begeleiding en indelen in groepjes. Ook voor een drankje met wat lekkers erbij wordt gezorgd, dat komt dik voor elkaar.

De begeleiding wordt verzorgd door Cora v.d. Herik, Anja den Boef en René Heij. De klus wordt overigens uitgevoerd met goede muziek op de achtergrond.

Hoe aanmelden?
Aanmelden kan via schoonmaak@pkc-korfbal.nl

Het programma Grote Schoonmaak is van maandag 8 november t/m zaterdagochtend 20 november.

Geef het dagdeel aan dat je beschikbaar bent in de periode van maandag t/m zaterdagochtend, dus de ochtend en/of de middag en/of de avond.

Van zowel de recreanten als vanuit de BSO Fitkidz zijn al aanmeldingen ontvangen. Top! Zorg jij dat je er ook bij bent? Laten we trots zijn op een schone accommodatie!! Na 20 november gaan we natuurlijk ook door met schoonmaken maar laten we eerst een goede start maken.