Doe mee met de Kabaalgok

• Ruststand ThuisclubRuststand UitclubEindstand ThuisclubEindstand Uitclub

Spelregels Kabaalgok

Spelregels Kabaalgok:

• Voor €1 per gok kan er meegedaan worden aan de Kabaalgok.
  • Er mag meerdere keren worden gegokt per persoon.
  • Deelname is pas geldig na betaling van het betaalverzoek.
  • De ruststand en eindstand moeten worden geraden voor de wedstrijd.
  • Meedoen kan vanaf de maandag (18:30u) vóór de wedstrijddag en tot de wedstrijddag 13:00u.

Degene die de eindstand weet te raden, wint de helft van de opbrengst van de Kabaalgok.

Is de eindstand meerdere keren juist geraden, dan wordt er naar de ruststand gekeken. Degene die de ruststand juist heeft, wint. Als de ruststand niet juist geraden is, wint degene die het dichtst bij het totaal aantal doelpunten zit. Als dit hetzelfde is, wint degene die het dichtst bij het doelpunten aantal van PKC zit, als dit ook gelijk is, wordt er geloot.

Als de eindstand niet juist is geraden, wordt er naar de ruststand gekeken. Degene die de ruststand juist heeft, wint.

Is de ruststand meerdere keren juist geraden, dan wordt er naar de eindstand gekeken. Degene die het dichtst bij het totaal aantal doelpunten zit, wint. Als dit hetzelfde is, wint degene die het dichtst bij het doelpunten aantal van PKC zit, als dit ook gelijk is, wordt er geloot.