Weekbrief

Wat houdt de weekbrief 2.0 in?
De weekbrief 2.0 is de weekbrief in een nieuw jasje. Ook deze weekbrief zal elke week op zondag verstuurd worden, maar zal er
wél anders uit gaan zien. We gaan meer gebruik maken van de website. Dat wil zeggen dat daar alle informatie komt te staan. De weekbrief die je ontvangt zal links bevatten naar de website toe.

Hoe zit het met berichten die eigenlijk alleen voor leden/medewerkers zijn?
De meeste berichten op de website worden openbaar en dus voor iedereen te lezen. Voor de berichten die alleen voor onze leden en medewerkers zijn, moet je inloggen.
De eerste keer krijg je een inlognaam en wachtwoord gemaild. Met deze inloggegevens kun je de pagina’s en berichten op de website lezen waar een slotje bij staat. Dit slotje betekent dat het een bericht is voor alleen leden/medewerkers van PKC. Andere bezoekers van de website kunnen dit dus niet lezen.

LET OP! We gaan gebruik maken van een andere verzendlijst met e-mailadressen dan deze weekbrief. Dit houdt in dat alle leden en medewerkers automatisch de weekbrief krijgen op het e-mailadres wat bekend is bij de ledenadministratie. Naar de oude verzendlijst wordt nog wel een reminder gestuurd dat deze niet meer in gebruik is.

Wat moet ik doen om berichten in de weekbrief/website te plaatsen?
Een aantal mensen krijgen hun eigen inloggegevens op de website om hun berichten daar te plaatsen. Denk
bijvoorbeeld aan de gevonden voorwerpen. Deze mensen krijgen hierover uitleg hoe zij zaken kunnen plaatsen op de
website. Overige berichten kunnen gemaild worden naar een vast e-mailadres en zullen dan geplaatst worden.

Heb je op dit moment nog vragen?
Mail dan even naar publicrelations@pkc-korfbal.nl.