Kleding

Alle gevonden/achtergebleven voorwerpen worden bij PKC verzameld. Eén keer in de week worden deze gevonden voorwerpen opgehaald en vervolgens vind je een overzicht hiervan op deze pagina. Deze lijst wordt wekelijks bijgewerkt. Indien er spullen van je in het lijstje staan of indien je wilt informeren of er iets van jou is gevonden, kun je contact opnemen met Sandra Stam, emailadres: gevonden@pkc-korfbal.nl of telefoonnummer: 06-53113099 (liefst na 18.00 uur).
De gevonden voorwerpen worden 8 weken bewaard, daarna gaan ze naar een goed doel. De gevonden sponsorkleding gaat na 8 weken terug naar één van de commissieleden van de sponsorkleding.

Wij adviseren geen waardevolle spullen mee te nemen naar de accommodatie. Mocht je toch iets bij je hebben van waarde, kun je dit in bewaring geven bij de bar en later weer ophalen.

30 november 2019 Maat Kleur Merk
Jas L groen Only
Trainingsjasje XL (16) zwart Adidas

Bijgewerkt 4 december 2019

De clubkleding van PKC/SWKGroep bestaat uit een groene broek (voor de heren) of een groen rokje (voor de dames) met een wit wedstrijdshirt. In deze kleding worden de wedstrijden gespeeld. Leden dienen zelf een shirt aan te schaffen behalve degene die in een team komen die in een sponsorshirt spelen. Het broekje of rokje dienen de leden zelf aan te schaffen. Tevens zijn kunstgrasschoenen nodig en zaalsportschoenen zonder zwarte zool of op de zool moet “non marking” staan. Bovendien raden wij onze leden aan voor en na het sporten een trainingspak te dragen. Een aantal teams heeft gesponsorde trainingspakken en/of wedstrijdkleding in bruikleen. Sponsorkleding mag enkel gedragen worden op wedstrijddagen en niet bij trainingen!

Klik hier om naar de webshop te gaan

Sportcentrum Dordrecht verkoopt de officiële kleding van PKC. Voor nieuwe wedstrijdkleding kunt u daar terecht. Maar niet altijd is nieuwe kleding noodzakelijk; daarvoor is Marktplaats PKC in het leven geroepen. Online kunt U uw niet meer passende kleding, schoenen en dergelijke aanbieden of wanneer U iets zoekt als vraag op het web deponeren. Regelmatig organiseren de Marktplaats medewerkers ook een ruilmoment in de PKC kantine. Nieuw is de Clubshop PKC, een online webwin

Graag brengen we het volgende onder uw aandacht ten aanzien van gebruik van de sponsorkleding:

1. De kleding is niet uw eigendom, maar wordt in bruikleen uitgegeven.
  2. De kleding wordt meerdere jaren gebruikt, ga er dus zorgvuldig mee om.
  3. De trainingspakken worden gedragen naar de eigen wedstrijden en mógen worden gedragen naar de trainingen. Er mag echter niet in getraind worden, het zijn presentatiepakken.
  4. De wedstrijdshirts worden alleen gedragen tijdens de eigen wedstrijden. Dit om te voorkomen dat er bijvoorbeeld chips- ijs- limonade en andere vlekken op komen die er niet meer uitgaan.
  5. Kleding met vlekken zal moeten worden vervangen door of moeten worden vergoed op kosten van degene de kleding in gebruik heeft.
  6. Kleding die “kwijt” raakt zal moeten worden vervangen door of moeten worden vergoed op kosten van degene de kleding in gebruik heeft. Té vaak vinden we bij de gevonden voorwerpen sponsorkleding.
  7. Kleding die gedurende het seizoen kapot gaat (denk aan ritsen of kledingnaden) zal moeten worden gerepareerd door of op kosten van degene die de kleding in gebruik heeft.

Voor de duidelijkheid: “Sponsorkleding is geen supporterskleding/speelkleding!

Voor vragen over sponsorkleding kunt u terecht bij:

Cyta de Jong 06 1495 1441
Charlotte van Drimmelen 06 38 43 25 00

De marktplaats van PKC in een nieuw jasje! Lees hier meer.