Project omschrijving

Contactpersoon

Martin van Heteren
Martin van Heteren

Contactgegevens

AplusK
Gieterijstraat 89
2984 AB Ridderkerk
+31(0)88 7000 800
info@aplusk.nl

Informatie

AplusK is binnen de Benelux een erkend importeur/distributeur van A-merk audiovisuele producten. AplusK is er voor zijn resellers en biedt een zeer compleet productportfolio voor het volledig inrichten van presentatie- en vergaderruimtes. Dankzij het one-stop-shopping principe kunnen klanten bij AplusK terecht voor alle audiovisuele producten. Van displays en projectoren tot splitters, bediening en bekabeling. Resellers hebben één aanspreekpunt voor het complete audiovisuele aanbod. Uiteraard tegen zeer competitieve prijzen en uitstekende garantievoorwaarden.

Doordat de AplusK medewerkers voortdurend worden getraind, kunnen zij uitstekend adviseren over welke producten voor audiovisuele installaties nodig zijn. Ook biedt AplusK meerdere malen per jaar trainingen aan resellers aan, die veelal worden verzorgd door de professionals van leveranciers. Zo houdt AplusK niet alleen zijn eigen kennisniveau hoog maar zorgen zij er ook voor dat resellers de juiste kennis hebben om klanten optimaal te adviseren en zich ook op die manier te onderscheiden.

AplusK is gevestigd in Nederland en België. Het enthousiaste AplusK team bestaat uit acht personen waardoor lijnen altijd kort zijn en er snel geschakeld kan worden.