Project omschrijving

Contactpersoon

Martin van Megen
Martin van Megen

Contactgegevens

BDO Accountants & Belastingadviseurs B.V.
Laan der Verenigde Naties 65
Postbus 795
3316 AK Dordrecht
+31(0)40 269 81 11
dordrecht@bdo.nl

Informatie

Het eerste kantoor werd in 1935 opgericht en na diverse overnames en fusies werd in 1973 voor het eerst de naam BDO gebruikt. Na de aansluiting van BDO International in 1987 werd er een internationale structuur voor de samenwerking opgezet en begon de naam van ieder BDO-land met de afkorting BDO. Vanaf 2010 wordt BDO wereldwijd gebruikt als leidende naam. In 2013 bestond het BDO-netwerk 50 jaar en in 2015 vierde BDO Nederland alweer het 80-jarig bestaan.

Bij BDO werken meer dan 67.700 professionals in 158 landen iedere dag volgens onze vier kernwaarden: Persoonlijk, Passie, Professioneel en Pragmatisch. Op deze manier geven wij richting aan het bieden van de allerbeste service en topkwaliteit. Onze professionals beschikken over lokale marktkennis, maar hebben daarnaast een groot (internationaal) netwerk waaruit zij kennis kunnen putten. Geen vraag blijft daarom onbeantwoord.

BDO is daarnaast al meer dan 75 jaar specialist voor het familiebedrijf. Ruim 60% van onze klanten bestaat uit familiebedrijven. Door middel van kennisdeling en netwerken geven BDO-experts hun visie over actuele onderwerpen binnen het familiebedrijf. Zo organiseren we het familiebedrijvencongres en hebben we diverse familiebedrijvenboeken uitgebracht, waarin onderzoeken worden gepresenteerd en verschillende bekende familiebedrijven hun verhaal vertellen.

Onze toegevoegde waarde is dat wij met onze persoonlijke en professionele aanpak niet alleen dienstverlener zijn, maar ook sparringpartner. Wij zeggen misschien niet altijd wat de klant graag wil horen, maar wel altijd wat hij moet weten. Wij helpen daarmee graag om vanuit een andere invalshoek naar een organisatie te kijken. Of het nu een mkb-bedrijf, familiebedrijf, publieke organisatie of internationale onderneming betreft, wij kijken graag samen vooruit. Samen komen we tot nieuwe inzichten en nieuwe kansen in de markt. Samen creëren we nieuwe perspectieven.