Project omschrijving

Contactpersonen

Arjan Maat
Arjan Maat
Jeroen van Hemert
Jeroen van Hemert

Contactgegevens

Maat
Edisonweg 43
Postbus 104
2950 AC Alblasserdam
+31(0)78 691 28 00
info@maat4pl.nl

Informatie

MAAT is een allround logistiek dienstverlener uit Zuid-Holland met zeven locaties. Wat in 1934 begon als een klein transportbedrijf is nu uitgegroeid tot een bedrijf van formaat dat uw wereld in beweging brengt. Met exceptioneel transport, contractvervoer, alle mogelijke dienstverlening rondom interne transportmiddelen en bedrijfsauto’s, warehousing en truckparking. MAAT heeft 180 medewerkers in dienst en is ISO 9001-, VCA-, BOVAG- en BMWT-gecertificeerd, label 4.
 
MAAT4pl

MAAT heeft als doelstelling om de volledige transport- en logistieke activiteiten van de opdrachtgever te ontzorgen (4PL). In dit logistieke model treedt MAAT op als ketenregisseur en ontzorgt de opdrachtgever volledig op het gebied van transport- en logistieke processen. Denk hierbij aan het overnemen van de transportplanning, beheersing van interne- en externe logistieke processen, koppeling / integratie van geautomatiseerde backoffice informatiesystemen (communicatie ICT-systeem opdrachtgever en ICT-systeem MAAT).
 
DUURZAAMHEID VOOROP

MAAT heeft duurzaamheid, in de ruimste betekenis van het woord, zeer hoog in het vaandel staan. Alle activiteiten van het bedrijf zijn gericht op continuïteit. Het wagenpark van MAAT is relatief jong en voldoet aan de meest recente en/of in de toekomst geldende milieueisen. Bovendien investeren wij continu in toekomstige ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, zoals bijvoorbeeld de realisatie van een aardgasstankstation voor bestel- en vrachtauto’s.
 
SPONSORING

MAAT voelt zich zeer nauw verbonden met de samenleving waarin hij opereert. Als familiebedrijf met meer dan 80 jaar historie zijn we diep geworteld in de regio Alblasserwaard. Dit betekent vaak dat meerdere generaties van één familie bij ons werken, van vader op zoon. Het betekent ook dat we ons verantwoordelijk voelen voor en willen bijdragen aan de ontwikkeling van de regio. Daarom helpen we verenigingen, instellingen en maatschappelijke doelen graag bij het bereiken van goede prestaties.
 
ONZE VESTIGINGEN

MAAT is actief vanuit zes locaties in Zuid-Holland en één in Antwerpen. De hoofdvestiging staat sinds eind jaren ‘80 aan de Edisonweg in Alblasserdam. Hier zijn MAAT Transport en MAAT Techniek gevestigd. In 2008 is het pand op Nieuwland Parc in Alblasserdam in gebruik genomen. MAAT Heftrucks en MAAT Logistiek zijn hier gevestigd en Truckparq. Naast deze vestigingen werken wij op verschillende locaties in Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, de Botlek en Antwerpen. Hier opereren we in-house bij één van onze opdrachtgevers.
 

Transport | Techniek | Truckwash | Heftrucks | Logistiek | Truckparq + 31 (0) 78 6912800 www.maat4pl.nl Volg ons op de socials door te klikken op de iconen en schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief