Mogelijkheden ondernemersclub

Sponsoring

Sponsoren kennen we bij PKC/Vertom in alle soorten en maten. Sommigen kiezen voor een eenmalige bijdrage bij een evenement, anderen zijn al jaren op zaterdag onze gewaardeerde gast als lid van onze Ondernemersclub, terwijl weer anderen kiezen voor een uitgewerkte PR strategie via de verschillende PKC mediakanalen. Een ding hebben ze allemaal gemeen: ze worden enorm gewaardeerd door heel onze vereniging. Met elkaar maken we geweldige dingen mogelijk. Zo sporten er wekelijks ruim 400 kinderen tegen een laagdrempelig lidmaatschapstarief, worden alle teams keurig aangekleed, hebben we een selectie die tot de absolute top van Nederland behoort en prijzen we ons gelukkig met een prachtig eigen sportcomplex. Allemaal niet mogelijk zonder de steun van onze sponsoren.

Samenwerken doen we bij PKC echter bij voorkeur altijd vanuit kracht. En “ja” we zijn dankbaar voor alle ondersteuning, maar we hebben ook echt iets te bieden. Voor iedere sponsor een pakket dat past bij zijn of haar doelstellingen. We willen echt bijdragen aan het succes van uw bedrijf!

Hoe dan we dat?
Door speciaal voor u een op maat gesneden pakket samen te stellen, dat aansluit bij uw doelgroep, uw doelstelling!

PKC Netwerksponsor (budget €900,- tot €1500,-)

Voor deze sponsor is vooral het netwerk van PKC- ondernemers van belang. U voelt zich thuis in een zakelijke omgeving waar ondernemers elkaar graag beter leren kennen. Gezelligheid vind u belangrijk. U strooit niet in de rondte met uw visitekaartjes, maar bouwt graag aan relaties? Dan zult u zich zeker thuis voelen binnen onze Ondernemersclub. Een netwerkclub van c.a. 80 ondernemers uit onze regio. Naast de vaste bijeenkomsten tijdens de wedstrijden van ons eerste team kunt u ongeveer 4 keer per jaar deelnemen aan een relatie evenement. Denkt u aan de PKC-Golfdag, de sprekersavond, snertwerkbijeenkomst en het bezoek aan de zaalkorfbalfinale in Ahoy.

Snertavond

Golftoernooi

Sprekersavond (samen met OVP en RABO Bank)

Finale Korfbal League (mits PKC finalist is)

Tradities zijn het voetbaltoernooi i.s.m. de Ondernemersclub van V.V Drechtstreek en een schiettoernooi i.s.m. Schietvereniging de Vrijheid. Soms worden er acties georganiseerd voor een speciaal doel, zoals een sponsordiner, een wijnproeverij etc.

De leden hebben gratis toegang tot de wedstrijden en in de Ondernemersclub bar zijn de drankjes en hapjes inbegrepen.   Via het lidmaatschap van de Ondernemersclub zijn al vele mooie zakelijke deals beklonken! Wilt u eens kennismaken en vrijblijvend een bijeenkomst bezoeken? Mail dan naar ondernemersclub@pkc-korfbal.nl

PKC Sponsor in beeld (budget € 250,- tot €2500,-)

Zichtbaarheid is waar het u om gaat! U wilt uw goede naam, merk en producten onder de aandacht brengen van iedereen die te maken krijgt met PKC. Wellicht richt u zich voornamelijk op consumenten of juist op ondernemers? Het gaat u in beide gevallen om de zichtbaarheid van uw naam! Voor deze ondernemers bieden we tal van oplossingen die zich erg eenvoudig laten combineren. Zo kunt u denken aan een reclamebord in combinatie met teamsponsoring of een presentatie in de weekbrief of op onze narrowcasting in het gebouw. Zeker rondom de wedstrijden van ons eerste team kunnen we voor u op diverse manieren grote groepen consumenten bereiken.
Dit type is uiteraard eenvoudig te combineren met “PKC Netwerksponsor”

PKC Partnersponsor (Budget €5.000,- tot €10.000,-)

Voor onze partnersponsoren betekent de sponsoring van PKC vaak veel meer dan alleen invulling geven aan zichtbaarheid of deelnemen in ons netwerk. De partnersponsoren kiezen voor een herkenbare strategie en voelen zich verantwoordelijk voor de financiering van een vast omschreven deel van onze vereniging. Denkt u aan het financieren van onze jeugdopleiding, het faciliteren van de top-jeugd of het steunen van de senioren die net buiten de selectie vallen, maar voor PKC als vrijwilliger enorm belangrijk zijn. Voor deze sponsoren hebben we extra mogelijkheden om all-in deals te sluiten.

Ook kunnen deze sponsoren gebruik maken van de mogelijkheden om te adverteren op onze goed bekeken livestream van de wedstrijden van onze eerste team. Daarnaast kunnen we, zei het beperkt, onze social-media community kennis laten maken met uw bedrijf. Het bereik is enorm. Via ons netwerk helpen wij u desgewenst bij het produceren van alle benodigde beelden, films en teksten als u dat wilt. Al met al een compleet pakket, met alle goede dingen van PKC speciaal voor uw bedrijf op maat ingezet.

PKC Hoofdsponsor en shirtsponsor (budget op aanvraag)

Al jarenlang heeft PKC aansprekende bedrijven aan zich weten te binden als hoofdsponsor en/of shirtsponsor. Vanzelfsprekend gaan dan alle registers open. Naast hetgeen wij zelf vanuit de club kunnen regisseren kunt u wekelijks rekenen op publiciteit van de regionale en landelijke media. Het AD, de NOS, Ziggo Sport en RTV Rijnmond zijn een aantal aansprekende media namen die voor PKC/Vertom zeker geen vreemde zijn. PKC is een merk en dat rijkt ver in den lande. Uiteraard koesteren wij onze zittende hoofdsponsor en shirtsponsor, maar mocht u voor de toekomst ambities hebben, dan is een afspraak wat ons betreft snel gemaakt!

Sponsoring

PKC/Vertom en haar ondernemersclub

PKC/Vertom is de grootste korfbalvereniging in Nederland en daarmee van de hele wereld. Het is een grote dynamische vereniging met een belangrijke sociale functie in de regio. Een regio, waar de korfbalsport door zeer vele enthousiastelingen van alle leeftijden wordt beoefend. Korfbal is, voor zover bekend, de enige gemengde teamsport in de wereld en is om die reden één van de modernste sporten. Omdat ouders elkaar vaak op het korfbalveld hebben ontmoet, wordt het korfballen de kinderen met de paplepel ingegoten. En zo is een sport ontstaan met een enorm familiekarakter. Er bestaat hierdoor iets, wat je korfbalsfeer mag noemen, heel moeilijk te definiëren, maar onmiskenbaar.

Maar korfbal is ook topsport!
Een snelle sport, waar menig outsider, die voor het eerst een wedstrijd ziet, verbaasd over is.

PKC/Vertom is ambitieus.

Het hoogtepunt in elk korfbaljaar is de zaalfinale in Ahoy te Rotterdam. Met grote regelmaat is PKC/Vertom titelkandidaat. In 2013 en 2014 werd PKC/Vertom na een aantal jaar zelfs weer Kampioen van Nederland. Deze lijn hoopt PKC/Vertom door te zetten. Naast de prestaties van het vlaggenschip, blijven ook de resultaten bij de jeugd niet uit. De junioren hebben vanaf 2010 onafgebroken in de zaalfinale gestaan, drie keer ging de beker mee naar Papendrecht. Ook de jongere leeftijdscategorieën draaien mee op het hoogste niveau. Ieder jaar zijn er wel een aantal jeugdselectieploegen te vinden op een Nederlands Kampioenschap, zowel in de zaal als op het veld.

Om de ambities op sportief gebied waar te kunnen maken, wordt er en duidelijke lange termijn visie gevraagd, een goede organisatie, een goede accommodatie, een goed gevuld jeugdbeleid en een open oog voor de rol, die op korfbalgebied en op maatschappelijk gebied regionaal wordt vervuld, hetgeen van een korfbalvereniging van deze omvang ook verwacht mag worden.

Zonder sponsoring is het niet mogelijk om al deze ambities waar te maken.

PKC/Vertom werkt samen met de hoofdsponsor Vertom en een aantal subsponsors, die bijvoorbeeld één of meer selectieteams geadopteerd hebben. Zo sponsort Bouwpastoor sinds 2012 de juniorenselectie, en staat diezelfde juniorenselectie in het teken van Spieren voor Spieren. Via allerlei wegen wordt geprobeerd om de gezonde spieren van deze talenten in te zetten voor de zieke spieren van anderen. Ook dat hoort bij PKC/Vertom.

Om de rol die PKC/Vertom zichzelf heeft toegeëigend nog beter te kunnen spelen en om de basis voor sponsoring te kunnen verbreden, werd in het najaar van 1993 een Ondernemersclub opgericht. Destijds een noviteit, zeker in de korfbalwereld, maar nu niet meer weg te denken uit de vereniging. Deze club is snel gegroeid, tot ruim 70 leden uit diverse sectoren van het bedrijfsleven. Daarmee is de Ondernemersclub een belangrijk onderdeel van het verenigingsleven van PKC/Vertom geworden!

Ondernemersclub PKC

Kom in contact met de ondernemersclub

Maak onderdeel uit van het beste sportieve netwerk.

Bekijk de mogelijkheden